Selecteer een pagina

Gratis serie masterclasses

Alles wat je moet weten om vandaag te beginnen met het Dieet van de Liefde!

Een een driedelige serie masterclasses waarin we echt de diepte in gaan.

In de eerste masterclass ga ik in op de basics van het Whole foods plant based diet. Wat is het, welk voedsel past er wel in en wat niet. En ik geef je natuurlijk tips zodat je er meteen mee kunt beginnen.

In de tweede masterclass gaan we wat dieper in op de grootste valkuilen en moeilijkheden die je tegenkomt tijdens de transitie naar een WFPB dieet. Hopelijk kan je ze dan voor zijn en maken we de overstap zo soepel mogelijk voor je.

In de derde masterclass ga ik vertellen over afvallen met Het Dieet van de Liefde, mijn versie van het WFPB dieet. Ook het stukje voedselverslaving komt aan bod.

Tijdens alle masterclasses is er volop ruimte om vragen te stellen, het beste ben je er dus LIVE bij. Maar lukt dit niet, meld je dan toch aan dan stuur ik je na afloop de replay.