Selecteer een pagina

Hi, ik ben Tessa, en ik BEN krachtmoeder. In 2010 kwam ik er van de een op de andere dag alleen voor te staan met mijn 2 zoontjes die toen 1 en 3 jaar oud waren. Ik besefte al heel snel dat zij volledig afhankelijk waren van hoe ik deze uitdaging zou aanpakken. Mijn eigen ouders konden het leven slecht aan en maakten daardoor vaak ongezonde keuzes. Dit wilde ik absoluut anders voor mijn kinderen. Ik besefte ook dat dit een cruciaal moment was. Want ik kon nu afglijden in mijn verdriet of proberen te zien welke kansen het leven mij wilde geven. Ik koos voor dat laatste.

Het moederschap was mijn motivatie om een beter en heler mens te worden. En ik begon door mijn voeding aan te passen. Dit was een pad dat ik al eerder was ingeslagen maar nu zonder man in huis met eigen (andere) wensen kon ik er helemaal voor gaan. Ik begon met het schrappen van al het vlees. Naarmate ik me meer ging verdiepen in voeding ontdekte ik steeds meer over de kracht van puur plantaardig eten en ik begon een experiment. Drie maanden wilde ik deze manier van eten een kans geven. Daarna zou ik wel verder zien, want tja.. Kaas he 🙂

Die drie maanden zijn inmiddels 9 jaar!

Ik had me nog nooit zo goed gevoeld! Stoppen met dierlijke voeding bleek veel meer dan een dieet keuze. Het bracht me weer in contact met mijn lichaam en intuitie.

Toen mijn energie toenam ontdekte ik Kundalini Yoga, en dit bleek mijn missing link! Waar ik voorheen de energie nog puur uit mezelf trachte te halen ontdekte ik dat energie er IS. De energie van onze moeder, de krachtmoeder en daar kan en mag je op intappen!

 

Er wordt wel gezegd dat het je je lichaam moet zien als een tempel. En wat als het dat nu echt is? Je lichaam IS een tempel. Het is de zetel van je intuitie, van je kennis en je wijsheid. Maar het is ook de poort naar het hogere. De kundalini energie, het oneindige van het universum en de oerkracht van de aarde. Het is je connectie tot alles!