Selecteer een pagina

Hi lieve vrouw! Mijn naam is Tessa (eigenlijk Teresa) en ik ben krachtmoeder, net als jij! Maar heel lang voelde het niet zo. Ik was op, moe en leeg. Mijn ziel schreeuwde om zich te manifesteren in de wereld maar ik had er de energie niet voor.

Mijn reis naar genezing begon na mijn eerste burn-out in 2002 met een zoektocht naar gezonde  voeding. Langs Ayurveda en vegetarisme ging ik tenslotte in 2011 volledig plantaardig eten. Ik leerde aan het Civas en Cornell University en vanaf 2016 had ik een online programma voor plantaardig eten.

In 2019 volgde ik de opleiding tot Kundalini Yoga teacher en toen was ik verkocht! Deze vorm van yoga bracht alles samen en dit wilde ik doorgeven aan alle die moeie moeders die tegen kwam op het schoolplein. Want ik bleek abslouut niet de enige. Oververmoeide vrouwen en moeders…het is een epidemie.

En dat is pijnlijk. Want weet lieve vrouw; Wij zijn de toekomst. De wereld heeft jou nodig! ALLES van jou.

In 2021 begon ik met de opleiding tot Kundalini Yoga coach. Ik wist niet precies wat ik ermee wilde. Tot dan geloofde ik dat plantaardig eten mijn ware passie was. Maar tijdens de eerste opleidingsdagen al raakte ik verliefd op deze manier van coachen. Ik voelde letterlijk hoe de ontbrekende puzzelstukjes in elkaar vielen. Dit gevoel wil ik jou ook geven!

Ik wil dat je weet waarom je hier bent. ik wil je in contact brengen met die oneindige energie die ook in jou huist.

Als Kundalini Yoga coach help ik vrouwen en moeders met burn-out klachten in het proces van herstel naar Radiance!

Ik ben moeder van drie zoons en geliefde. Ik houd van lezen, schrijven en schilderen, heb een grote behoefte aan alleen-tijd. Als ik te lang niet creatief ben wordt ik woest. Van onrecht wordt ik ook vaak woest.

Van muziek, zang en ware connectie wordt ik dolgelukkig. Waar word jij gelukkig van? Mail me!