Wat kan ik voor je doen?

Je kan bij mij terecht als je coaching wilt op het gebied van ouderschap en/of voeding. Vragen waar ik je bijvoorbeeld mee kan helpen:

  1. hoe krijg ik meer energie van mijn voeding zonder dat ik uren in de keuken hoef te staan?
  2. wat kan ik doen om meer geduld te hebben met mijn kinderen?
  3. ik ben mezelf kwijt geraakt in het moederschap. Hoe kan ik weer in contact komen met mijn behoeften?
  4. ik wil wel graag minder vlees en zuivel eten maar hoe kom ik (en mijn gezin) dan nog aan alle voedingsstoffen?
  5. welke yoga oefeningen kan ik doen om mijn lichaam na zwangerschap en bevalling weer sterk en krachtig te maken?
  6. ik geef borstvoeding en ik heb constant honger! Welke voedingsmiddelen kan ik eten die langdurig energie geven zonder dat ik alleen maar dikker word?
  7. ik wil graag afvallen maar wel op een gezonde manier en zonder diëten. Welke dingen kan ik doen om me energiek en vol te blijven voelen en tegelijkertijd gewicht te verliezen?
  8. ik ben afgevallen maar kom niet voorbij dit punt. Welke dingen kan ik doen om die laatste paar kilo er nog af te krijgen?
  9. ik ben herstellende van een (mom) burnout, op welke manieren kan ik mijn lichaam ondersteunen tijdens het herstel?
  10. ik zit vast in een negatieve gedachtestroom omtrent mijn lichaam. Wat kan ik doen om dit te veranderen?

In een gratis kennismakingsgesprek kijken we wat jij op dit moment nodig hebt. Ik werk vooral vanuit intuïtie en luister ook naar dat wat je juist niet zegt. Mijn kracht zit er vooral in dat ik snel een totaalbeeld heb en als het ware vanuit de lucht de hele situatie kan overzien en inschatten wat er nodig is. Wanneer we zelf midden in de omstandigheden zitten is het moeilijk overzicht krijgen. Aan het einde van het gesprek vertel ik je wat ik ‘denk’ dat er mag gebeuren en is het verder aan jou hoe je hier mee om wilt gaan en of je dat met mij samen wilt doen of niet.

Zo ja…dan is er van alles mogelijk! Zowel online als offline.

Ten eerste is daar mijn 5 daagse whole food plant based kickstart. Dit is helemaal gratis en geeft je in slechts 5 dagen een enorme boost aan voedingsstoffen en nutriënten. De recepten zijn eenvoudig en snel zodat ze voor iedereen te maken zijn. Lees hier meer over de kickstart.

Mijn programma The Ultimate Reset is geschikt voor jou als je moeite hebt met het overstappen naar een gezonde leefstijl. Je hebt constant cravings en het lukt maar niet om patronen te doorbreken. De kickstart is te kort voor jou. Je hebt behoefte aan een detox maar kan je niet permitteren om een sap kuur te doen of dit houd je gewoonweg niet vol. De ultimate reset is een kuur van 16 dagen met recepten en informatie die je helpen je cravings gedag te zeggen, voeding die helpt met detoxen en het stoppen met stimulerende middelen zoals suiker en cafeïne. Lees hier meer over The Ultimate Reset.

Coaching kan al bestaan uit een stappen plan met enkele gesprekken via skype waardoor jij weer snel verder kunt.

Soms is er meer nodig. Als je bijvoorbeeld je eetpatroon blijvend wilt veranderen is er vaak meer tijd nodig. Onderzoek wijst uit dat we rond de drie maanden nodig hebben om nieuwe gewoontes eigen te maken. Ik heb hiervoor het programma Het Dieet van de Liefde ontwikkeld. Dit kan je online volgen in je eigen tijd. In dit programma krijg je 12 weken lang iedere week een les, weekmenu’s en werkboeken om je te ondersteunen en je alle kennis te geven van voeding en eetpatronen. Lees hier alles over Het Dieet van de Liefde.

Indien gewenst kan dit programma aangevuld worden met enkele persoonlijke gesprekken.

Ten slotte is er nog mijn lidmaatschap. Waneer je voor minimaal 6 maanden lid wordt van mijn Pure Life Academy krijg je toegang tot Het Dieet van de Liefde en de Ultimate Reset. Ook kan je deelnemen aan mijn speciale community waar je vragen kunt stellen en waarin ik elke week een live geef. Lees hier alles over de Pure life academy.

Ook dit lidmaatschap is (met korting!) uit te breiden met persoonlijke coaching.


Prijzen 2020:

Intake/kennismaking 25 minuten: Gratis

3 gesprekken via Skype a 45 minuten: Euro 111,-

6 gesprekken a 45 minuten via Skype: Euro 202,-

Privé coaching in Utrecht. Drie gesprekken a 90 minuten: Euro 333,-

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Tessa@tessaswereld.nl